Over MKB Legal Desk

Zowel zakelijk als privé kunt u te maken krijgen met een juridisch geschil of probleem. Bent u ondernemer en heeft u te maken met een juridisch geschil of probleem? Of wilt u juridisch advies in een bepaalde kwestie? De (fiscaal)juristen en advocaten van MKB Legal Desk bieden in dat geval uitkomst.

Bij MKB Legal Desk kunt u terecht met juridische kwesties in onder meer de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht en ontslagrecht, aansprakelijkheidsrecht, handelsrecht en contractenrecht, ondernemingsrecht en fiscaal recht.

MKB Legal Desk maakt juridisch advies toegankelijk voor ondernemers. MKB Legal Desk is dé juridische helpdesk voor MKB’ers en ondernemers

Professionele steun

De advocaten en juristen van MKB Legal Desk zijn gedreven om uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen. De gespecialiseerde advocaten staan bekend om hun effectieve aanpak van complexe zaken. In adviezen en – zo nodig – in procedures kunt u rekenen op onze professionele steun, expertise en jarenlange (proces)ervaring, ook op fiscaal gebied.

Ondernemersabonnement

Voor een vast bedrag per maand bent u als ondernemer verzekerd van snel en gericht juridisch advies door onze gespecialiseerde advocaten en (fiscaal)juristen. Door regelmatig contact te hebben, weten wij wat er speelt binnen uw onderneming en kunnen wij u snel en gericht van juridisch advies voorzien. Wilt u meer informatie? Kijk bij onze ondernemersabonnementen of neem contact met ons op.

Resultaten

Cliënten van MKB Legal Desk blijken bijzonder tevreden te zijn over de dienstverlening op het gebied van het bereikte resultaat, de juridische en fiscale kennis, de communicatie, het overbrengen van de standpunten en de snelheid van de behandeling. Daar staat MKB Legal Desk bekend om.